Birdland-uutiset

William Birdland ykkönen - Bakels Birdland kolmas [video]

31.07.2016

Will Racing Ladyn pojat tekivät rajut esitykset eilen Turun Kuninkuusravien Toto76-kierroksen Pronssidivisioonafinaalissa, kun William Birdland voitti finaalin keulasta ylivoimaisesti ja vuotta vanhempi isoveli Bakels Birdland hävisi kakkosen maalikamerakuvassa.

Juhamatti Hoffrenin valmentama William Birdland haki keulat ensimmäisen puolikkaan jälkeen. Avaus jäi taakse 11,5 ajalla kolmatta rataa kiertäen. Esa Holopaisen ajama viisivuotias ori hallitsi juoksua maaliin asti. 10-vauhtinen kiripuolikas pohjusti 8.000 euron arvoiseen voittoon 13,2a/2100 ajalla. Jeah Teamin (Huttusen perheen) omistaman William Birdlandin voittosumma on ykkösen myötä 46.012 euroa. Finaalipaikan Classic Photon poika haki Jokimaan 76-kierrokselta [uutinen]

Harri Koivusen ajama ja valmentama Bakels Birdland kiri viimeisestä parista kolmanneksi 13,8a ajalla, joka sivusi Pine Chipin pojan omaa ennätystä. Toinen sija jäi vain turpakarvan mitan päähän. Kolmosrahat 2.400 euroa nostivat Tallipaakarit Oy:n omistaman 6-vuotiaan ruunan voittosumman 43.282 euroon. Finaalipaikka tuli Kaustisen 76-kierrokselta [uutinen]

Kuvassa Will Racing Lady ja mahassa seuraavana päivänä syntyvä William Birdland.